Shift Pharmacies

 


MiDire discovery
 

Having an impeccable website on mobiles, tablets and computers is, today, an obligation for all webmasters!

Based on a "mobile-first" development with Bootstrap, MiDire will adapt to different screen sizes with a rendering optimized for each device, with a perfectly responsive site using HTML, CSS, Javascript and jQuery plugins.

The creators of plugins, of skins propose their creations to you to enrich the functions and the design of the sites, they are available on midire.com.ar.

MiDire ensures the compatibility of your site with all recent browsers, we recommend the use of Firefox for the protection of your data and your private life.

Good discovery !!!

The MiDire Team

 

Forum live

23/04/2025 » 14:10
(by cronywell)
  Cómo hacer Merluza con lentejas: Ingredientes para 4 personas: ·       Uno a dos trozos de merluza por persona, depende del tamaño ·       150 gr de lentejas cocidas ·       Una cebolla mediana ·       Dos dientes de ajo ·       Media cucharadita de harina ·       Medio vaso de vino blanco ·       Un vaso y medio de caldo de pescado ·       Una hoja de laurel ·       Perejil fresco picado ·       Aceite de oliva ·       Sal ·       Pimienta ·       Harina para rebozar el pescado Lavamos y secamos bien los trozos de merluza, los salamos y enharinamos sacudiendo el exceso, tienen que quedar una fina capa de harina. Ponemos aceite en una sartén o cazuela donde nos quepan bien los trozos de merluza sin amontonarse y la freímos.  Reservamos en un plato. En el mismo aceite sofreímos la cebolla picada y el ajo hasta que este blandita y empiece a dorarse. Añadimos la cucharadita de harina y dejamos que se nos haga un minuto removiendo para que no se nos pegue, agregamos el vino blanco y dejamos reducir. Ahora añadimos removemos y echamos el caldo de pescado, salpimentamos, añadimos la hoja de laurel y dejamos que cueza durante diez minutos. Pasados los 10 minutos, añadimos la merluza, espolvoreamos perejil picado, agregamos las lentejas y dejamos que se haga tres o cuatro minutos todo junto removiendo la sartén o cazuela de vez en cuando para que no se pegue. Si ves que la salsa es espesa añadir un poco más de caldo. Y ya tenemos lista nuestra Merluza con lentejas. ¿Fácil verdad? ¡y está buenísima! ...
19/03/2025 » 17:06
(by cronywell)
  Arroz con pollo a la española  Esta es una buena forma de incluir verduras en su plan de comidas. Sírvalo con una ensalada mixta y pan de trigo integral. Ingredientes: ·       2 cucharadas de aceite de oliva ·       2 cebollas medianas cortadas ·       6 dientes de ajo picados ·       2 tallos de apio cortados ·       2 pimentones verdes rojos cortados en tiras ·       1 taza de champiñones picados ·       2 tazas de arroz integral sin cocer ·       3 libras de pechuga de pollo deshuesada y sin piel cortadas en trozos pequeños ·       1½ cucharadita de sal (opcional) ·       2½ tazas de consomé de pollo bajo en grasa ·       Azafrán o Sazón TM para dar color ·       3 tomates medianos picados ·       1 taza de arvejas congeladas o en lata ·       1 taza de maíz congelado o en lata ·       1 taza de habichuelas verdes ·       Aceitunas o alcaparras para adornar (opcional) Instrucciones: Caliente el aceite de oliva a fuego medio en una olla antiadherente. Añada la cebolla, el ajo, el apio, los pimentones rojos o verdes y los champiñones. Cocine a fuego medio, revolviendo constantemente por 3 minutos o hasta que se ablanden. Añada el arroz integral y sofría por 2 a 3 minutos, revolviendo constantemente hasta mezclar todos los ingredientes. Añada el pollo, la sal, el caldo de pollo, el agua, el Azafrán o Sazón TM y los tomates. Deje hervir. Reduzca el fuego a medio bajo, tape la olla y deje reposar el guiso hasta que el agua se evapore y el arroz se cocine, unos 20 minutos.  Mezcle las arvejas, el maíz y las habichuelas, y cocine de 8 a 10 minutos. Cuando esté caliente todo, el guiso estará listo para servir. Adorne con aceitunas o alcaparras, si lo desea. ...
12/01/2025 » 11:48
(by cronywell)
05/01/2025 » 17:03
(by cronywell)

Latest news item

frsigns/calendario.pngThousands of Faithful Bid Farewell to Pope Francis - 25/04/2025 » 10:19 by cronywell

Thousands of Faithful Bid Farewell to Pope Francis

Pope Francis, who died on Monday at the age of 88, is being held in St. Peter's Basilica where thousands of faithful come to pay their respects before his funeral, scheduled for Saturday.

The pontiff's body was transferred from Casa Santa Marta to the Basilica in a solemn procession led by the College of Cardinals. More than 20,000 people gathered in St. Peter's Square received the coffin with applause as it was carried down the steps of the Basilica.

During the opening ceremony, Cardinal Kevin Farrell, Camerlengo of the Holy Roman Church, led a brief prayer thanking "the innumerable gifts he bestowed on the Christian people through his servant, Pope Francis" during his 12-year pontificate.

papa_funeral.jpg

The funeral Mass will take place on Saturday, April 26 at 10:00 a.m. in St. Peter's Square, presided over by Cardinal Giovanni Battista Re, dean of the College of Cardinals. Some 200,000 faithful and more than 150 international delegations are expected to attend, including numerous heads of state and government.

Although Pope Francis introduced some changes to traditional funeral protocol, mainly related to the coffin, the ceremony will maintain the characteristic solemnity with strict diplomatic and liturgical protocol.

After Mass, the late Pope's body will be transferred from St. Peter's Basilica to the Basilica of St. Mary Major for burial.

Jorge Mario Bergoglio, born in Buenos Aires in 1936, was elected pope on March 13, 2013, becoming the first Latin American pontiff in history.


The last note

frsigns/maceta.pngWhat to plant in April?  -  by cronywell

What to plant in April?

Published on 04/04/2025 » 13:53  - none comment -  

calculator

Mercados